Miért érdemes Debrecenben ingatlant kiadni?

Miért érdemes Debrecenben ingatlant kiadni?

Debrecenben az albérlet piac évek óta növekszik és ebből nem csak a városlakók profitálnak, hanem azok is akok más településekről fektetnek be Debrecenben. Az egyetemisták és a városban működő cégek munkavállalói folyamatosan keresnek kiadó lakásokat és házakat. A sorok írásakor az iroda és üzlet piac pang, hiszen a járvány miatt sokan nem tudnak nyitva tartani illetve távmunkában dolgoznak. Ez természetesen 2022-ben változni fog. Várhatóan tavasszal ismét kinyitnak a most zárva tartó boltok és benépesülnek az irodaházak.

Cégünk abban tud segíteni a tulajdonosoknak, hogy megtalálja a megfelelő bérlőket. Ebben több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Azoknak a tulajdonosoknak, akik elfoglaltak vagy távol élnek, a lakását cégünk tudja kezelni. Ez a bérlőkkel való kapcsolattartást és a szerelők küldését is jelenti, ha szükséges.

Cégünk azt is vállalja, hogy hosszú távra kibérli az ingatlant és azt üzemelteti. Ebben az esetben a tulajdonosnak csak az irodánkkal kell kapcsolatot tartani. A bérlőkről és a berendezésről mi gondoskodunk.